Aeroklub “Brod”
Aeroklub “Brod”, Slavonski Brod, Croatia, Tel:035/250262, (45 9.7 N, 18 1.05 E) FREQ:123.5MHz AMOstalo

01/03/2009

Jedriličarska TV by lege!

U novu 2009. jedriličarska sekcija AK Osijek ulazi s još jednim novim projektom – TV programom namjenjenom jedriličarima i njihovim simpatizerima. U planu su 52 emisije koje će se nedjeljom UZIVO prenositi sa livade ili neke alternativne lokacije, a bit će govora o zgodama i nezgodama lokalnih letača, novostima iz svijeta jedriličarstva u svijetu i ostalo što im već padne na pamet.

Prva pilot emisija bit će javljanje iz bistroa, a kojeg drugog nego – Jedrilice, u nedjelju 4.1. od 8-9h ujutro (Central European Time).

LIVE kanal JTV-a
direktni link: http://www.ustream.tv/channel/soaring-tv
također i na: http://jedrenje.bloger.hr


 
Zadnji naslovi
 

 
 

Natječaj za prodaju neispravnih / nekompletnih / uništenih letačkih sredstava

Slavonski Brod, 29.03.2014. god.     Temeljem članka 54. Statuta aerokluba „ Brod „ i zaključka točke 4. zasjedanja redovne Skupštine održane dana 09. 03. 2014. godine objavljujemo:     NATJEČAJ za...
admin
0

 
 

Novogodišnje letenje 2012

Ovaj događaj je posvećen letenju ali ponajprije dobrom druženju kolega pilota. Tako smo se i ove godine zagrijali uz kuhano vino i domaće slavonske proizvode. Sve u svemu dan za pet!
admin
1

 
 

Grad čestitao euoropskom prvaku

U Gradskoj upravi upriličen je prijem za Arijana Hucaljuka, europskog prvaka u zrakoplovnom modelarstvu
admin
0

 

 

AKTIVNO ZA BOLJI BROD

18.9.2011 na gradskom Korzu udruga Academico u suradnji s Uredom za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda organizirala je prezentaciju i predstavljanje brodskih udruga u sklopu projekta „AKTIVNO ZA BOLJI BROD“ Mi sm...
admin
0

 
 

Ponovno letimo

Mašina nam je malo slaba ali služi svrsi i uspješno postižemo i do 300m sa blagim vjetrom u nos. Ovim putem vas molimo da nam javite ako znate nekoga da ima dizel motor od bar 150 konjskih snaga a da mu ne treba :)
admin
0

 
3 komentara


  1. Hej susjedi, hvala na promociji i dajte neki prijedlog koga bi od vasih ugostili u nekoj od slijedecih emisija, tj tko je voljan popit kavu/pivo u 9 ujutro s voditeljima 🙂
    Ma zapravo prepustili bi mi vama jednu emisiju preko naseg linka da se javite iz Broda! Ipak je to Otvorena JTV!


  2. admin

    Zašto da ne, trebalo bi se samo sve dogovoriti. Šta nam tehnički treba za prijenos. Web camera i net sa dobrim uploadom jel?


  3. Upravo tako, i mikrofon naravno koji dolazi uz većinu web kamera.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 


 
335652 pages viewed, 106 today
49672 visits, 23 today
FireStats icon Powered by FireStats