Aeroklub “Brod”
Aeroklub “Brod”, Slavonski Brod, Croatia, Tel:035/250262, (45 9.7 N, 18 1.05 E) FREQ:123.5MHz AM


Ostalo

03/08/2020

Izniman uspjeh brodskih modelara na Državnom prvenstvu

U subotu 07.03.2020. u sportskoj dvorani u Tenji održano je Juniorsko državno prvenstvo u kategorijama zrakoplovnih modela F1N 150 i F1N. Na natjecanju je nastupila i tročlana ekipa Aerokluba Brod u sastavu: Filip Orkić, David Orkić i Roko Bitunjac.

Ekipa je osvojila zlato u ekipnom plasmanu u kategoriji F1N 150 u dobnim kategorijama osnovnoškolaca i juniora te sedmo mjesto u ekipnom plasmanu u kategoriji F1N u navedenim dobnim kategorijama.

Osim toga u pojedinačnom poretku u kategoriji F1N 150 Filip Orkić je osvojio dva srebra (u dobnoj kategoriji osnovnoškolaca i juniora), Roko Bitunjac 11. mjesto te David Orkić 13. mjesto.

Na natjecanju je nastupilo 35 natjecatelja iz Karlovca, Zaprešića, Kutine, Slavonskog Broda, Požege, Osijeka, Tenje, Darde i Čeminca.

Polaznici su zadovoljni postignutim rezultatima kao i njihov voditelj Igor Nišević.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u radionice srijedom od 19 sati u prostorijama Zajednice tehničke kulture na adresi Florijanova ulica 7.


 
Zadnji naslovi
 

 
 

Modelarska radionica radno na Praznik rada

Ove, kao i svake srijede održana je radionica zrakoplovnog modelarstva Aerokluba “Brod”. Na taj način je simbolično Praznik rada obilježen radno na veselje polaznika i njihovog voditelja. Nastavljena je izrada m...
Igor Nišević
0

 
 
 

S državnog prvenstva stigle su i prve zaslužene medalje u mladu radionicu zrakoplovnih modelara Aerokluba Brod

Ekipa Aerokluba Brod u sastavu Filip Butković, David i Filip Orkić i Roko Bitunjac pod vodstvom instruktora Igora Niševića.   U subotu 23.3. u sportskoj dvorani u Dardi održano je Državno prvenstvo u zrakoplovnom mod...
Igor Nišević
0

 
 

Održano natjecanje Svjetskog kupa F3K

  U organizaciji Aerokluba BROD, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog Zrakoplovnog Saveza, proteklog je vikenda u Slavonskom Brodu održano natjecanje Svjetskog kupa u F3K kategoriji rukom bacanih modela jedrilica. Natjecanje ...
Marinko Jozić
0

 

 

Ponovno letimo

Mašina nam je malo slaba ali služi svrsi i uspješno postižemo i do 300m sa blagim vjetrom u nos. Ovim putem vas molimo da nam javite ako znate nekoga da ima dizel motor od bar 150 konjskih snaga a da mu ne treba :)
admin
0

 
 
 

PARAJEDRILIČARSKA SEKCIJA

U klubu osim ostalih sekcija postoji i parajedriličarska sekcija. Kako i sama riječ kaže parajedrilica.....
admin
0

 
 
 

Asovi aerokluba Brod

Snimka koju možete pogledati je iz ’80 tih ako se ne varam. Snimljena celuloidom. NAravno bez zvuka. O pozantih (za one koji ih znaju) vidjet ćete Klopana u stražnjoj kabini, Grabovca, I Antolovića. Sve asovi kluba u ...
admin
0

 
Nema komentara


Komentiraj prvi!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 


 
661489 pages viewed, 486 today
102168 visits, 41 today
FireStats icon Powered by FireStats